Total summer bodyscrub

Total summer bodyscrub
Bio-verzorging voor de huid. Voor onze planeet.

Ecologisch, biologisch en duurzaam waren een aantal jaren begrippen die we nog associeerden met geiten wollen sokken. Maar het imago van Fair Trade is allang niet meer suf te noemen. Door de verandering van het klimaat zijn consumenten steeds kritischer geworden en groeit de vraag naar ‘groene’ producten. Om in te springen op deze behoefte is sacred nature ontwikkeld door Comfort Zone. Met deze producten is een zeer bijzondere behandeling van 90 minuten ontwikkeld. Een unieke combinatie van lichaamsbehandeling èn gelaatsbehandeling!

Alle producten zijn op basis van natuurlijke en biologische bestanddelen, zoals buriti-olie, extract uit de vlinderboom, karitéboter, jojoba-olie en gedistilleerd oranjebloesemwater. Sacred nature is zonder parabenen, minerale oliën, siliconen en chemische geur- en kleurstoffen. Bij de productie is enkel gebruik gemaakt van duurzame energiebronnen. De verpakkingen zijn 100% recyclebaar en het papier is bedrukt met waterverf.

Een uiterst doelmatige behandeling voor de verzorging en bescherming van onze huid. Regenereert, voedt en beschermt tegen huidveroudering en agressieve invloeden van buitenaf. Ideaal voor de droge en gevoelige huid. Behalve uitstekende resultaten biedt de behandeling tevens een aangenaam gevoel van welbevinden.

Deze bijzondere anti-aging behandeling is zowel voor uw lichaam als uw gelaat. Het biedt verzorging en bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf en de natuurlijke veroudering van de huid. De huid is onmiddellijk zacht en straalt.

De behandeling start met het welkomstritueel. Vervolgens worden uw rug en de achterkant van de benen gescrubd. Daarna draait u zich om en wordt uw gelaat grondig gereinigd en krijgt u een masker. Tijdens het inwerken van het masker worden uw armen, buik en de voorkant van de benen gescrubd. Nadat het masker en de scrub is verwijderd krijgt u een algehele lichaams- en gelaatsmassage ter afsluiting van de behandeling.