Spraytan

Spraytanning

Een spraytan is een veilige en snelle manier om in een paar minuten tijd een prachtige egale bruine teint te krijgen.

U krijgt op een gezonde, veilige en snelle manier een mooie natuurlijke egale bruine teint. In Nederland en Belgie is dit fenomeen relatief nieuw. Het is het grote alternatief ten opzichte van de zon(nebank). Ideaal voor feesten, bruiloften of voordat u op vakantie gaat. Bij Sense & Beauty zijn er specialisten in spraytanning met jaren ervaring!

Met een speciaal ontwikkeld spray tanning apparaat wordt een DHA tanningvloeistof op de huid verneveld. Tijdens het vernevelen is de bruine teint direct zichtbaar. Na de behandeling van slechts 10 minuten heeft u direct een egaal bruine huid. DHA (Dihydroxyacetone) is een natuurlijke suiker. Het is een grondstof welke in vrijwel elk zelfbruinend product wordt toegepast.

Er zijn geen nadelige effecten bekend. Voor de zekerheid wordt spray tanning niet toegepast bij mensen met psoriasis, eczeem, snij- of schaafwonden. Als je last hebt van vitiligo, is het juist de moeite waard om een spray tan te nemen.
Afhankelijk van de huidverzorging en het huidtype blijft een behandeling ca. 7 tot 10 dagen behouden. Herhaal je de behandeling daarna dan bouwt zich een diepere kleur op.

Na 6 uur kunt u gewoon douchen!

NU VERNIEUWD: NOG MOOIERE KLEUR!!

SLECHTS : €29,50 FULL BODY

Spraytan