About us

Portret Dunia

Over de schoonheidsspecialiste

Ik ben Dunia, de oprichter van Sense & Beauty, een schoonheidssalon waar Oosterse gastvrijheid en ontspanning worden gecombineerd met prachtige resultaten en professionele behandelingen. Met meer dan 10 jaar ervaring in waxen, is dit mijn specialiteit geworden. Mijn doel is om een gladde en rustige huid als eindresultaat te bereiken. Sinds 2009 ben ik een gecertificeerde schoonheidsspecialiste en ik vind het heerlijk om in mijn knusse salon te werken. Het mooiste aan mijn werk als schoonheidsspecialiste is het ontmoeten van verschillende mensen en ervoor zorgen dat ze tevreden mijn salon verlaten. Naast mijn werk in de salon, geef ik ook fitnesslessen bij SEP, de dans- en groepsfitnessschool die ik samen met mijn partner Sep run. Hier kan ik mijn energie kwijt en onze leden inspireren om het meeste uit hun workouts te halen. Ervaar de verwennerij van Sense and Beauty en maak vandaag nog je afspraak.

Portret Sep

 

Mijn naam is Sep en ik ben de partner van Dunia. Bij Sense and Beauty is zij verantwoordelijk voor de beautysalon, terwijl ik binnen dezelfde salon werk als officieel gecertificeerd sportmasseur.
Mijn aanpak is gericht op het behalen van resultaten, met respect voor de persoon achter de klant. Naast mijn werk als sportmasseur ben ik mede-eigenaar van SEP dance and group fitness, waar ik met veel plezier verschillende lessen geef. Daarnaast ben ik ook professioneel fotograaf.